De Innovatieve Functies Van De ABUS Helm Macator Race Grey

59,95

ABUS Helm Macator Race Grey is een racehelm die ontworpen is om de drager te beschermen tijdens het fietsen. De helm heeft een grijze kleur en biedt een goede pasvorm en ventilatie voor comfortabel gebruik.

Artikelnummer: abus-helm-macator-race-grey Categorie:

De innovatieve functies van de ABUS Helm Macator Race Grey

Veiligheid staat voorop bij wielrennen. Een goede helm is dan ook onmisbaar. De ABUS Helm Macator Race Grey is een veelgebruikte helm onder de wielrenners. Dit komt niet alleen door het stoere uiterlijk, maar ook door de innovatieve functies die de helm biedt. In dit artikel wordt dieper ingegaan op de innovatieve functies van de ABUS Helm Macator Race Grey.

Ventilatie

Tijdens het wielrennen kan het behoorlijk warm worden. Daarom is een goede ventilatie van de helm van groot belang. De ABUS Helm Macator Race Grey beschikt over een uitstekende ventilatie. De helm heeft 22 ventilatieopeningen die zorgen voor een optimale luchtstroom. Hierdoor blijft het hoofd koel tijdens het fietsen en is er minder kans op oververhitting.

Veiligheidskenmerken

Een goede helm biedt niet alleen comfort, maar ook veiligheid. De ABUS Helm Macator Race Grey heeft meerdere veiligheidskenmerken die de helm tot een uitstekende keuze maken. Zo is de helm voorzien van het zogenaamde ‘In-Mold’-systeem. Dit houdt in dat de harde schaal van de helm en de geïntegreerde schok-absorberende schuimlaag bij elkaar gesmolten zijn. Hierdoor wordt de veiligheid van de helm vergroot. Daarnaast is de helm voorzien van een reflecterende sticker op de achterkant van de helm. Deze zorgt voor extra zichtbaarheid in het donker.

Verstelbaarheid

Een helm moet goed aansluiten op het hoofd om optimaal te kunnen beschermen. De ABUS Helm Macator Race Grey is verstelbaar, zodat de helm perfect aansluit op het hoofd van de drager. De helm heeft een verstelbaar draaisysteem aan de achterkant waarmee de helm strakker of losser kan worden gezet. Daarnaast kan de hoogte van het draaisysteem worden aangepast, zodat de helm ook op deze manier op maat kan worden gemaakt.

Gewicht

Een zware helm kan tijdens het wielrennen behoorlijk hinderlijk zijn. De ABUS Helm Macator Race Grey is een lichte helm die slechts 260 gram weegt. Hierdoor merkt de drager nauwelijks dat hij of zij een helm draagt. Dit zorgt voor extra comfort tijdens het fietsen.

Design

Naast de veiligheid en de functionaliteit van de helm is het design natuurlijk ook belangrijk. De ABUS Helm Macator Race Grey heeft een stoer en sportief uiterlijk. De helm is verkrijgbaar in diverse kleurencombinaties. Hierdoor kan de drager de helm kiezen die het beste past bij zijn of haar persoonlijke stijl.

Technologie

  • In-mold: Licht en stabiel ontworpen helm met een duurzame verbinding van EPS en PC-schaal
  • Insectengaas: Uitgebreide bescherming tegen insecten
  • Ponytail Compatible: Helm is geschikt voor dragers van samengebonden haar en paardenstaart
  • Volledige ring: Volledig omsluitende, met het verstelsysteem verbonden kunststof ring
  • Goede ventilatie door 5 luchtinlaten en 8 luchtuitlaten
  • Zoom Ace: fijn instelsysteem met handzame instelknop voor individuele aanpassing

Conclusie

De ABUS Helm Macator Race Grey is een uitstekende keuze voor wielrenners die op zoek zijn naar een veilige, comfortabele en innovatieve helm. De helm beschikt over uitstekende ventilatie, meerdere veiligheidskenmerken, is verstelbaar en heeft een licht gewicht. Daarnaast heeft de helm een stoer en sportief design en is verkrijgbaar in diverse kleurencombinaties. Kortom, de ABUS Helm Macator Race Grey heeft alles wat een wielrenner zoekt in een helm.

Extra informatie

Gewicht 0,52 kg
Barcodes

4003318673283, 4003318673290, 4003318673306

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

, ,

Kleur

Ik heb een vraag over de…: De Innovatieve Functies Van De ABUS Helm Macator Race Grey