Bescherm Je Hoofd Met De ABUS Helm Macator Pearl White

59,95

Bescherm je hoofd tijdens het fietsen met de ABUS Helm Macator Pearl White. De helm heeft een in-mold constructie, ventilatieopeningen en een verstelsysteem voor een perfecte pasvorm. De Parelwitte kleur zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Veiligheid en comfort in één!

Artikelnummer: abus-helm-macator-pearl-white Categorie:

Bescherm je hoofd met de ABUS Helm Macator Pearl White

Het dragen van een fietshelm is essentieel om jezelf te beschermen tijdens het fietsen. De ABUS Helm Macator Pearl White is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar comfort en veiligheid. In dit artikel zullen we de verschillende eigenschappen van de helm bespreken en waarom deze helm een goede investering is voor iedere fietser.

Comfort

Een van de belangrijkste aspecten van een fietshelm is het comfort. Als je een helm draagt die oncomfortabel is, zul je minder snel geneigd zijn om de helm te dragen tijdens het rijden. De ABUS Helm Macator Pearl White is gemaakt van lichtgewicht materiaal en heeft ventilatiegaten om de luchtstroom te bevorderen en de drager koel te houden. De helm heeft ook een handig draaiwiel om de pasvorm aan te passen aan de grootte van je hoofd. Dit betekent dat de helm perfect past en niet verschuift tijdens het rijden.

Veiligheid

De belangrijkste functie van een fietshelm is om het hoofd van de drager te beschermen in geval van een val of een botsing. De ABUS Helm Macator Pearl White is ontworpen om deze functie optimaal uit te voeren. De helm is gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat en heeft een in-mold constructie, wat betekent dat de buitenste schaal en de binnenste schuimlaag met elkaar zijn verbonden. Dit zorgt voor een sterkere en duurzamere helm die beter bestand is tegen impact. De helm heeft ook reflecterende details om de zichtbaarheid te vergroten bij weinig licht.

Stijlvol design

De ABUS Helm Macator Pearl White heeft niet alleen uitstekende prestaties, maar ook een stijlvol design. De helm heeft een parelwitte kleur en een gestroomlijnd ontwerp dat past bij elke fietsoutfit. De helm heeft ook een afneembaar vizier dat kan worden aangepast aan de weersomstandigheden. Het vizier beschermt de ogen tegen de zon en het stof.

Betaalbaar

Een van de grootste voordelen van de ABUS Helm Macator Pearl White is de betaalbaarheid. Deze helm biedt geweldige functies en prestaties voor een redelijke prijs. Veel fietshelmen op de markt zijn duur en bieden niet alle functies die de ABUS Helm Macator Pearl White heeft. Deze helm is een geweldige investering voor fietsers die op zoek zijn naar kwaliteit en betaalbaarheid.

Technologie

  • In-mold: Licht en stabiel ontworpen helm met een duurzame verbinding van EPS en PC-schaal
  • Insectengaas: Uitgebreide bescherming tegen insecten
  • Ponytail Compatible: Helm is geschikt voor dragers van samengebonden haar en paardenstaart
  • Volledige ring: Volledig omsluitende, met het verstelsysteem verbonden kunststof ring
  • Goede ventilatie door 5 luchtinlaten en 8 luchtuitlaten
  • Zoom Ace: fijn instelsysteem met handzame instelknop voor individuele aanpassing

Conclusie

De ABUS Helm Macator Pearl White is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar comfort, veiligheid en stijl. De helm heeft een lichtgewicht ontwerp en ventilatiegaten om de drager koel te houden. De in-mold constructie en reflecterende details zorgen voor maximale veiligheid. Het stijlvolle design en de betaalbare prijs maken deze helm een geweldige investering voor elke fietser. Bescherm je hoofd en investeer in de ABUS Helm Macator Pearl White.

Extra informatie

Gewicht 0,59 kg
Barcodes

4003318673313, 4003318673320, 4003318673337

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

, ,

Kleur

Ik heb een vraag over de…: Bescherm Je Hoofd Met De ABUS Helm Macator Pearl White