De ABUS Helm Macator MIPS Signal Yellow: waarom veiligheid nooit saai hoeft te zijn!

89,95

De ABUS Helm Macator MIPS Signal Yellow bewijst dat helmen veilig én stijlvol kunnen zijn. Met de MIPS-technologie en het opvallende signaalgeel ben je goed beschermd én goed zichtbaar. Het lichte gewicht en de goede ventilatie maken de helm ook nog eens comfortabel om te dragen. Veiligheid hoeft dus nooit saai te zijn!

Artikelnummer: abus-helm-macator-mips-signal-yellow Categorie:

De ABUS Helm Macator MIPS Signal Yellow: waarom veiligheid nooit saai hoeft te zijn!

Veiligheid is van cruciaal belang bij het beoefenen van sporten, vooral bij extreme sporten zoals fietsen, skiën en skateboarden. Het dragen van een helm is de eerste stap die iedereen zou moeten nemen om zichzelf te beschermen tegen letsel en ongevallen. Hoewel helmen een noodzaak zijn, zijn ze vaak niet de meest aantrekkelijke items om te dragen. De ABUS Helm Macator MIPS Signal Yellow is een uitzondering op deze regel. Deze helm combineert veiligheid met stijl, en bewijst dat veiligheid nooit saai hoeft te zijn.

Veiligheid voorop!

Het belangrijkste doel van elke helm is om de drager te beschermen tegen letsel. De ABUS Helm Macator MIPS Signal Yellow is ontworpen met dit in gedachten. MIPS (Multi-directional Impact Protection System) is een innovatieve technologie die voorziet in extra bescherming tegen hersenschudding bij een impact. De helm absorbeert de schokken en verspreidt de kracht van de impact over het oppervlak van de helm, waardoor de kans op letsel wordt verminderd. Deze helm heeft een MIPS-systeem.

Stijlvolle bescherming

Een helm dragen is niet altijd de meest modieuze keuze, maar de ABUS Helm Macator MIPS Signal Yellow is een uitzondering. Deze helm is ontworpen met een opvallende gele kleur die ervoor zorgt dat je altijd opvalt in het verkeer. De helm heeft ook een gestroomlijnde vorm en een verstelbaar vizier, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Deze helm zorgt ervoor dat je er niet alleen veilig uitziet, maar ook stijlvol.

Comfortabel en praktisch

Een helm dragen kan soms ongemakkelijk en warm zijn, vooral bij warm weer. De ABUS Helm Macator MIPS Signal Yellow is ontworpen met comfort in gedachten. De helm heeft een ventilatiesysteem dat zorgt voor luchtstroom, waardoor de drager koel en comfortabel blijft tijdens het fietsen. De helm heeft ook een handige sluiting met één hand, waardoor het gemakkelijk is om de helm snel en veilig vast te maken.

Technologie

  • In-mold: Licht en stabiel ontworpen helm met een duurzame verbinding van EPS en PC-schaal
  • Insectengaas: Uitgebreide bescherming tegen insecten
  • Ponytail Compatible: Helm is geschikt voor dragers van samengebonden haar en paardenstaart
  • Volledige ring: Volledig omsluitende, met het verstelsysteem verbonden kunststof ring
  • Goede ventilatie door 5 luchtinlaten en 8 luchtuitlaten
  • Zoom Ace: fijn instelsysteem met handzame instelknop voor individuele aanpassing

Conclusie

De ABUS Helm Macator MIPS Signal Yellow is een perfecte keuze voor iedereen die veiligheid en stijl belangrijk vindt. Het biedt de nodige bescherming tegen letsel en ongevallen, terwijl het ook een opvallende en stijlvolle uitstraling heeft. De helm is comfortabel en praktisch, waardoor het gemakkelijk is om hem te dragen tijdens het fietsen of andere activiteiten. Kortom, de ABUS Helm Macator MIPS Signal Yellow bewijst dat veiligheid nooit saai hoeft te zijn.

Extra informatie

Gewicht 0,74 kg
Barcodes

4003318892202, 4003318892219, 4003318892226

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

, ,

Kleur

Ik heb een vraag over de…: De ABUS Helm Macator MIPS Signal Yellow: waarom veiligheid nooit saai hoeft te zijn!