Ontdek de eigenschappen van de ABUS Helm Macator Midnight Blue

59,95

De ABUS Helm Macator Midnight Blue is een stijlvolle en veilige helm voor dagelijks gebruik. Het heeft een In-Mold constructie, een goed ventilatiesysteem en een verstelbare riem voor een perfecte pasvorm. Ook heeft het een afneembaar vizier en reflecterende details voor extra zichtbaarheid in het donker.

Artikelnummer: abus-helm-macator-midnight-blue Categorie:

Ontdek de eigenschappen van de ABUS Helm Macator Midnight Blue

De ABUS Helm Macator Midnight Blue is een van de nieuwste fietshelmen van het bekende merk ABUS. Deze helm is niet alleen stijlvol, maar biedt ook de nodige bescherming tijdens het fietsen. In dit artikel willen we graag de eigenschappen van deze helm nader toelichten en uitleggen waarom deze helm een goede keuze kan zijn voor zowel de recreatieve als de professionele fietser.

Comfortabel en veilig

Om te beginnen is de ABUS Helm Macator Midnight Blue zeer comfortabel om te dragen. De helm is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een uitstekende pasvorm. Hierdoor zit de helm strak op het hoofd, maar voelt deze niet te strak aan. Daarnaast is de helm voorzien van een aantal handige functies die het comfort van de fietser verhogen. Zo is de helm uitgerust met ventilatieopeningen die zorgen voor een goede luchtcirculatie en voorkomen dat het hoofd te warm wordt tijdens het fietsen.

Goedgekeurd

Naast comfort is veiligheid natuurlijk ook een belangrijke eigenschap van een fietshelm. De ABUS Helm Macator Midnight Blue voldoet aan alle veiligheidseisen en is voorzien van het hoogste veiligheidsniveau. De helm is getest en goedgekeurd volgens de Europese veiligheidsnorm EN1078 en biedt bescherming tegen impact van buitenaf. Dit betekent dat de helm het hoofd goed beschermt bij een valpartij of een botsing.

Stijlvol design

Een ander belangrijk aspect van de ABUS Helm Macator Midnight Blue is het stijlvolle design. De helm heeft een strakke en moderne uitstraling en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder dus de Midnight Blue. Hierdoor kan de fietser de helm matchen met de rest van de fietskleding en zo een mooie en professionele uitstraling creëren. Daarnaast is de helm voorzien van reflecterende elementen, waardoor de fietser ook in het donker goed zichtbaar is.

Gebruiksgemak

De ABUS Helm Macator Midnight Blue is zeer gebruiksvriendelijk en kan eenvoudig worden afgesteld op de juiste maat. Hierdoor zit de helm goed en kan deze niet verschuiven tijdens het fietsen. Daarnaast is de helm voorzien van een handige sluiting die snel en veilig kan worden vastgemaakt. Hierdoor is de helm ook geschikt voor kinderen en kan deze snel worden aangepast aan de juiste maat.

Duurzaamheid

Ten slotte is de duurzaamheid van de ABUS Helm Macator Midnight Blue een belangrijke eigenschap. De helm is gemaakt van hoogwaardige materialen en is daardoor bestand tegen slijtage en beschadigingen. Hierdoor gaat de helm lang mee en kan deze gebruikt worden in verschillende weersomstandigheden. Daarnaast is de helm eenvoudig schoon te maken en te onderhouden, zodat deze er altijd goed uitziet en goed blijft functioneren.

Technologie

  • In-mold: Licht en stabiel ontworpen helm met een duurzame verbinding van EPS en PC-schaal
  • Insectengaas: Uitgebreide bescherming tegen insecten
  • Ponytail Compatible: Helm is geschikt voor dragers van samengebonden haar en paardenstaart
  • Volledige ring: Volledig omsluitende, met het verstelsysteem verbonden kunststof ring
  • Goede ventilatie door 5 luchtinlaten en 8 luchtuitlaten
  • Zoom Ace: fijn instelsysteem met handzame instelknop voor individuele aanpassing

Conclusie

De ABUS Helm Macator Midnight Blue is een uitstekende keuze voor de recreatieve en professionele fietser. De helm biedt comfort, veiligheid, stijlvol design, gebruiksgemak en duurzaamheid en voldoet aan alle veiligheidseisen. Door de goede pasvorm en de handige functies is de helm zeer comfortabel om te dragen en kan deze snel worden aangepast aan de juiste maat. Kortom, de ABUS Helm Macator Midnight Blue is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede en betrouwbare fietshelm.

Extra informatie

Gewicht 0,59 kg
Barcodes

4003318673252, 4003318673269, 4003318673276

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

, ,

Kleur

Ik heb een vraag over de…: Ontdek de eigenschappen van de ABUS Helm Macator Midnight Blue