ABUS Helm Macator Matt Blue: Een betrouwbare allround helm voor elke fietser

69,95

De ABUS Helm Macator Matt Blue is de perfecte allround helm voor iedere fietser. Met een betrouwbare constructie biedt deze helm je de nodige bescherming en veiligheid tijdens je fietstochten. Het matte blauwe ontwerp zorgt voor een stijlvolle uitstraling en de helm is geschikt voor diverse fietsactiviteiten.

Artikelnummer: abus-helm-macator-matt-blue Categorie:

ABUS Helm Macator Matt Blue: Een betrouwbare allround helm voor elke fietser

Veiligheid is van cruciaal belang bij het fietsen. Een helm is dan ook een essentieel onderdeel van de uitrusting van elke fietser. Een goede fietshelm beschermt het hoofd tegen ernstig letsel bij een val of een botsing. De ABUS Helm Macator Matt Blue is een betrouwbare allround helm voor elke fietser. In dit artikel bespreken we de eigenschappen en voordelen van deze helm.

Ontwerp en stijl

De ABUS Helm Macator Matt Blue heeft een aantrekkelijk ontwerp en een stijlvolle uitstraling. Het blauwe matte oppervlak geeft de helm een moderne en elegante uitstraling. De helm heeft een gestroomlijnde vormgeving, waardoor de luchtweerstand wordt verminderd en het comfort wordt verhoogd. Het is een helm die er niet alleen goed uitziet, maar ook comfortabel zit.

Pasvorm en comfort

Een van de belangrijkste eigenschappen van een helm is de pasvorm en het comfort. De ABUS Helm Macator Matt Blue is voorzien van het Zoom Ace Fit-systeem, waarmee de helm eenvoudig en nauwkeurig kan worden aangepast aan de vorm van het hoofd. Dit systeem maakt het mogelijk om de helm snel en gemakkelijk te verstellen, zodat hij perfect past. Bovendien heeft de helm een zachte voering die zorgt voor een comfortabele pasvorm.

Veiligheid en bescherming

De ABUS Helm Macator Matt Blue biedt uitstekende bescherming en veiligheid. De helm is voorzien van een in-mold constructie, waarbij de buitenschaal van de helm in één stuk wordt gegoten met de binnenschaal. Hierdoor ontstaat er een sterke en duurzame constructie die het hoofd optimaal beschermt bij een val of een botsing. Bovendien is de helm uitgerust met grote ventilatieopeningen, die zorgen voor een goede luchtstroom en voorkomen dat het hoofd oververhit raakt.

Geschikt voor verschillende soorten fietsen

De ABUS Helm Macator Matt Blue is een allround helm die geschikt is voor verschillende soorten fietsen, zoals racefietsen, mountainbikes en stadsfietsen. De helm is lichtgewicht en comfortabel, waardoor hij ideaal is voor lange ritten op de fiets. Bovendien heeft de helm een aerodynamische vormgeving, waardoor hij bij hogere snelheden minder luchtweerstand heeft.

Prijs-kwaliteitverhouding

De ABUS Helm Macator Matt Blue heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De helm biedt een goede bescherming en comfort, voor een relatief lage prijs. Het is een helm die geschikt is voor zowel beginnende als ervaren fietsers, die op zoek zijn naar een betrouwbare en betaalbare helm.

Conclusie

De ABUS Helm Macator Matt Blue is een betrouwbare allround helm voor elke fietser. De helm heeft een aantrekkelijk ontwerp, een goede pasvorm en biedt uitstekende bescherming en veiligheid. De helm is geschikt voor verschillende soorten fietsen en heeft een aantrekkelijke prijs. Het is een helm die aan alle eisen voldoet en die een goede keuze is voor iedereen die veilig en comfortabel wil fietsen.

Extra informatie

Gewicht 0,54 kg
Barcodes

4003318955914, 4003318955921, 4003318955938

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

, ,

Kleur

Ik heb een vraag over de…: ABUS Helm Macator Matt Blue: Een betrouwbare allround helm voor elke fietser