ABUS Helm Macator Blaze Red: Een alles-in-één helm

59,95

De ABUS Helm Macator Blaze Red is een alles-in-één helm die geschikt is voor verschillende fietsdisciplines. De helm biedt optimale bescherming en comfort dankzij het verstelbare vizier en de luchtopeningen. De Blaze Red kleur zorgt voor een opvallende verschijning op de weg.

Artikelnummer: abus-helm-macator-blaze-red Categorie:

ABUS Helm Macator Blaze Red: Een alles-in-één helm

Veiligheid en comfort zijn twee belangrijke factoren bij het kiezen van een helm voor het fietsen. ABUS Helm Macator Blaze Red, een alles-in-één helm, biedt beide aspecten. In dit artikel zullen we de kenmerken van deze helm bespreken en waarom deze geschikt is voor verschillende soorten fietsactiviteiten.

Ontwerp en constructie

De ABUS Helm Macator Blaze Red is gemaakt van een robuust materiaal dat veiligheid en comfort biedt tijdens het fietsen. De helm heeft een in-mold constructie, wat betekent dat de harde buitenkant en de zachte binnenkant naadloos op elkaar zijn aangesloten. Het resultaat is een zeer sterke en duurzame helm die bestand is tegen zware schokken en stoten.

Licht van gewicht

De helm heeft een lichtgewicht ontwerp en weegt slechts 270 gram, wat betekent dat de helm comfortabel kan worden gedragen tijdens lange ritten. Bovendien is de helm uitgerust met een handig draaisysteem waarmee de pasvorm eenvoudig kan worden aangepast. Dit is vooral handig voor mensen met een ongebruikelijke hoofdvorm of die een specifieke pasvorm vereisen.

Ventilatie

Ventilatie is een belangrijk aspect van een helm, vooral tijdens warme zomerdagen. De ABUS Helm Macator Blaze Red is uitgerust met ventilatieopeningen die zorgen voor een constante luchtstroom. Dit helpt om de hoofdtemperatuur te reguleren en voorkomt oververhitting tijdens het fietsen.

Veiligheid

De ABUS Helm Macator Blaze Red voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen, inclusief de CE- en EN 1078-certificering. Dit betekent dat de helm is getest op verschillende soorten impact en dat de helm bescherming biedt tegen zowel directe als indirecte stoten.

Stijl en kleur

De ABUS Helm Macator Blaze Red heeft een elegante en stijlvolle uitstraling. De rode kleur is opvallend en trekt de aandacht, wat kan helpen om de zichtbaarheid van de fietser te vergroten op drukke wegen. De helm is verkrijgbaar in verschillende maten en past op alle soorten hoofdvormen.

Geschiktheid voor verschillende soorten fietsactiviteiten

De ABUS Helm Macator Blaze Red is geschikt voor verschillende soorten fietsactiviteiten, inclusief mountainbiken, racefietsen en stadsfietsen. De helm biedt de juiste bescherming en comfort voor elk type fietser.

  • Voor mensen die graag off-road fietsen, biedt de helm extra bescherming tegen schokken en stoten. De helm heeft een stevig ontwerp en kan de impact van een val op het hoofd verminderen.
  • Voor racers biedt de helm een ​​gestroomlijnd ontwerp en een lichtgewicht constructie die het mogelijk maakt om de helm snel en gemakkelijk op te zetten en af te nemen tijdens wedstrijden.
  • Voor mensen die in de stad fietsen, biedt de helm een ​​comfortabele pasvorm die het gemakkelijk maakt om de helm de hele dag te dragen.

Technologie:

  • In-mold: Licht en stabiel ontworpen helm met een duurzame verbinding van EPS en PC-schaal
  • Insectengaas: Uitgebreide bescherming tegen insecten
  • Ponytail Compatible: Helm is geschikt voor dragers van samengebonden haar en paardenstaart
  • Volledige ring: Volledig omsluitende, met het verstelsysteem verbonden kunststof ring
  • Goede ventilatie door 5 luchtinlaten en 8 luchtuitlaten
  • Zoom Ace: fijn instelsysteem met handzame instelknop voor individuele aanpassing

Conclusie

De ABUS Helm Macator Blaze Red is een alles-in-één helm die voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. De helm biedt bescherming en comfort tijdens verschillende soorten fietsactiviteiten, inclusief mountainbiken, racefietsen en stadsfietsen. De helm heeft een stijlvol ontwerp en is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Kortom, als je op zoek bent naar een helm die comfort, veiligheid en stijl combineert, dan is de ABUS Helm Macator Blaze Red een uitstekende keuze.

Extra informatie

Gewicht 0,59 kg
Barcodes

4003318872211, 4003318872228, 4003318872235

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

, ,

Kleur

Ik heb een vraag over de…: ABUS Helm Macator Blaze Red: Een alles-in-één helm