ABUS Bordo Granit Xplus 6500/85 Twinset – De ultieme keuze voor maximale beveiliging

299,95

De ABUS Bordo Granit Xplus 6500/85 Twinset is een stevige en betrouwbare fietsslotcombinatie. Het bestaat uit twee sloten die samen worden gebruikt om de fiets te beveiligen. De sloten zijn gemaakt van gehard staal en hebben een speciale X-Plus cilinderslottechnologie voor extra veiligheid. De sloten zijn ook waterbestendig, dus ze kunnen tegen regen en vocht. Ze zijn ideaal voor het beveiligen van je fiets in drukke steden of op plaatsen waar er veel diefstal is.

Artikelnummer: abus-bordo-granit-xplus-6500-85-twinset-sh Categorie:

ABUS Bordo Granit Xplus 6500/85 Twinset – De ultieme keuze voor maximale beveiliging

Welkom bij de ABUS Bordo Granit Xplus 6500/85 Twinset – de ideale oplossing voor diegenen die maximale beveiliging willen voor hun waardevolle bezittingen. Met zijn innovatieve ontwerp en geavanceerde functies biedt deze Twinset een ongeëvenaarde bescherming tegen diefstal. Lees verder om alle belangrijke kenmerken, voordelen en nadelen van dit geweldige product te ontdekken.

Robuuste beveiliging met de hoogste weerstand tegen inbraak

  • De ABUS Bordo Granit Xplus 6500/85 Twinset is ontworpen met robuustheid en veiligheid in gedachten. De Twinset bestaat uit twee vouwsloten die eenvoudig te bevestigen zijn aan je fiets, scooter of motor. Het slot is vervaardigd uit gehard speciaal staal met 5,5 mm dikke staven, waardoor het bestand is tegen de meest hardnekkige inbraakpogingen. Met de ABUS XPlus-cilinder, die een hoge mate van bescherming biedt tegen picking en manipulatie, kun je met een gerust hart je fiets achterlaten, wetende dat het veilig is.
  • Een bijkomend voordeel is het gebruiksgemak van de Twinset. Dankzij het flexibele ontwerp kan het slot eenvoudig worden opgevouwen en compact worden opgeborgen in de meegeleverde transporttas. Hierdoor kun je het slot gemakkelijk meenemen tijdens je rit, zonder dat het veel ruimte inneemt. Bovendien weegt de Twinset slechts 2,74 kg, waardoor je geen extra gewicht hoeft mee te dragen.

Geavanceerde technologie voor extra gemak en veiligheid

  • De ABUS Bordo Granit Xplus 6500/85 Twinset is uitgerust met geavanceerde technologieën om je extra gemak en veiligheid te bieden. Het slot wordt geleverd met twee sleutels, waarvan er één een LED-licht bevat om het slot gemakkelijk te ontgrendelen, zelfs in het donker. Daarnaast is de Twinset voorzien van een handige houder, waarmee je het slot stevig aan je fietsframe kunt bevestigen. Zo heb je altijd snel en gemakkelijk toegang tot het slot wanneer je het nodig hebt.
  • Het enige nadeel dat sommige gebruikers hebben ervaren, is dat het vouwslot enigszins zwaar kan aanvoelen tijdens het fietsen. Hoewel het gewicht geen invloed heeft op de beveiligingsprestaties, kan het voor sommige mensen een overweging zijn, vooral als ze op zoek zijn naar een lichter alternatief.

Conclusie

Als je op zoek bent naar de ultieme beveiliging voor je fiets, scooter of motor, dan is de ABUS Bordo Granit Xplus 6500/85 Twinset de perfecte keuze. Met zijn robuuste constructie, geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen biedt deze Twinset een ongeëvenaarde bescherming tegen diefstal. Het gebruiksgemak en de draagbaarheid maken het een ideale metgezel voor elke rit. Hoewel het gewicht een klein nadeel kan zijn voor sommige gebruikers, wegen de voordelen en de gemoedsrust die dit slot biedt ruimschoots op tegen dit minpunt.

Bestel vandaag nog de ABUS Bordo Granit Xplus 6500/85 Twinset en zorg ervoor dat je waardevolle bezittingen altijd veilig zijn, waar je ook naartoe gaat.

Extra informatie

Gewicht 3,75 kg
Barcodes

4003318826399

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Model

Ik heb een vraag over de…: ABUS Bordo Granit Xplus 6500/85 Twinset - De ultieme keuze voor maximale beveiliging