De perfecte helm voor de competitieve wielrenner: ABUS Aventor Quin Neon Yellow

189,95

De ABUS Aventor Quin Neon Yellow is een ideale helm voor competitieve wielrenners. De helm heeft een aerodynamisch ontwerp en biedt uitstekende bescherming. Het aantrekkelijke design in neon geel zorgt voor extra zichtbaarheid op de weg. De helm is licht van gewicht en biedt optimaal comfort tijdens het fietsen.

Artikelnummer: abus-helm-aventor-quin-neon-yellow Categorie:

De perfecte helm voor de competitieve wielrenner: ABUS Aventor Quin Neon Yellow

Als competitieve wielrenner is het van essentieel belang om goed beschermd de weg op te gaan. Een valpartij kan immers ernstige gevolgen hebben. Een goede helm is daarom onmisbaar voor de fanatieke fietser. In dit artikel bespreken we de ABUS Aventor Quin Neon Yellow, de perfecte helm voor de competitieve wielrenner.

Voordelen van de ABUS Aventor Quin Neon Yellow

De ABUS Aventor Quin Neon Yellow is een helm die zich kenmerkt door een aantal unieke voordelen. Allereerst is deze helm zeer licht in gewicht, wat het draagcomfort ten goede komt. Daarnaast biedt de helm een uitstekende bescherming tegen impact. Dit komt doordat de helm is voorzien van een zogenaamde ‘Multi-Shell In-Mold’ constructie. Dit houdt in dat de helm bestaat uit verschillende lagen die op elkaar zijn afgestemd om de optimale bescherming te bieden. Ook is de helm voorzien van een ‘Forced Air Cooling Technology’. Dit betekent dat er, dankzij slimme ventilatiegaten, continu verse lucht in de helm wordt geblazen. Hierdoor blijft het hoofd van de wielrenner koel, zelfs tijdens intensieve inspanningen.

Unieke eigenschappen van de ABUS Aventor Quin Neon Yellow

Een van de meest opvallende eigenschappen van de ABUS Aventor Quin Neon Yellow is de zogenaamde ‘Quin Smart’ technologie. Dit houdt in dat de helm is uitgerust met een sensor die de impact bij een valpartij meet. Bij een dergelijke impact wordt er automatisch een signaal naar een vooraf ingesteld noodnummer gestuurd. Hierdoor kan er snel hulp worden geboden in geval van nood. Deze technologie is nog niet eerder vertoond bij een wielrenhelm en maakt de ABUS Aventor Quin Neon Yellow daarom uniek in zijn soort.

Stijlvolle verschijning

Naast de technische eigenschappen van de ABUS Aventor Quin Neon Yellow, is ook het uiterlijk van deze helm het vermelden waard. De helm heeft een opvallende neon gele kleur, waardoor de wielrenner goed zichtbaar is in het verkeer. Dit draagt bij aan de veiligheid op de weg. Daarnaast heeft de helm een aerodynamische vormgeving, wat bijdraagt aan de prestaties van de wielrenner.

Technologie

  • In-Mold voor een duurzame verbinding van de buitenhelm met het stootabsorberende helmmateriaal (EPS)
  • Ponytail-compatibiliteit: helm geschikt voor fietsers die hun haar in een staart dragen
  • Half omsluitende met verstelsysteem verbonden kunststofring voor optimale stabiliteit en vormsluiting
  • Onderkantbescherming: beschermt de helm extra tegen invloeden van buitenaf
  • ActiCage: in EPS geïntegreerde structuurbescherming voor een optimale stabiliteit
  • Zoom Ace: exact instelsysteem met handzame instelknop voor individuele aanpassing

Tips

  • ABUS Bag verkrijgbaar als accessoire

Conclusie

Al met al is de ABUS Aventor Quin Neon Yellow de perfecte helm voor de competitieve wielrenner. De combinatie van technische eigenschappen, zoals de ‘Multi-Shell In-Mold’ constructie en de ‘Forced Air Cooling Technology’, maken deze helm bijzonder geschikt voor intensieve inspanningen. Daarnaast maakt de ‘Quin Smart’ technologie deze helm uniek in zijn soort. Dit alles wordt gecombineerd met een stijlvolle verschijning, dankzij de opvallende neon gele kleur en de aerodynamische vormgeving. Kortom, de ABUS Aventor Quin Neon Yellow is een must-have voor de fanatieke wielrenner die op zoek is naar de optimale bescherming en prestaties op de weg.

Extra informatie

Gewicht 0,74 kg
Barcodes

4003318884894, 4003318884900

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

,

Kleur

Ik heb een vraag over de…: De perfecte helm voor de competitieve wielrenner: ABUS Aventor Quin Neon Yellow